Arama

27 Ocak 2013 Pazar

Safari Temalı Baby Shower

Sevgili arkadaşımız Funda'nın safari temalı baby shower'ındayız bu seferde...

Bebeğimiz erkek olunca temayı Safari olarak belirlemek istedik. Bu etkinlikteki en büyük farklılığı yaratan sevgili annemizin güzel kahvaltı sofrasından ve sevgi dolu şiş göbişinden sonra Aylar hanım oldu, birbirinden güzel yaptığı safari hayvanları ile günümüzü şenlendirdi.

Baby shower'da amaç, annenin son günlerinde moral ve motivasyon yaratabilecek, onu neşelendirebilecek bir gün olmasını sağlamak. Her ne kadar Türk kültüründe böyle bir etkinlik olmasa da ben amacı itibari ile çoktan kendi kültürüme aldım bile :)

Tüm gelenlere takılmak üzere, çeşit çeşit hayvan figürleri talep ettik. Daha sonra bu sevimli hayvancıklar günün anısı olarak bizlerle evlerimize geri döndü.


Güzel annemize hediye olarak yine aynı hayvancıkların kullanıldığı dönence ve






minik Mert'imiz için kapı süsü yaptırdık.



Bu tatlı hediyeleri ve daha fazlasını pasaj internet sitesinde aylar hanm'ı tıklayarak bulabilirsiniz. Pasaj, el emeği göz nuru ürünlerinizin satışını yapabileceğiniz bir web sitesi. Tabi, tüm dükkanlar Aylar Hanım'ın ki gibi göz doldurmasa da bence göz atmaya fazlası ile değer. Aylar Hanım müthiş biri, gönderdiği paketin üzerinde kurye görevlilerine yazılmış bir not vardı ki kendisinin ne kadar zarif ve yaptığı işe ne kadar değer veren bir insan olduğunu rahatlıkla görebilirdiniz. Bu notun fotoğrafını çekmiştim eğer bulabilirsem, paylaşabilirim.

http://www.pasaj.com/ara/aylar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder