Arama

22 Ocak 2013 Salı

Korsan Temalı Doğum Günü Partisi

Merhabalar, Bugün de size 12 yasımdan beri ayrı şehir ve ülkelerde yaşamamıza rağmen hiç ayrılmadığımız arkadaşımın oğlu hepimizin kuzusu Arın'ın doğum günü partisinden görselleri paylaşacağım.

Şöyle ki Arın 6 yaşına girerken özel bir şey yapmak istedik, nasıl bir parti istiyorsun sorusuna cevabı korsan olunca kısıtlı zamanda çok yol kastetmemiz gerekti... Sadece 3 günde gündüzleri de çalışınca ortaya şu görüntüler çıktı.

 Logoların üzerine 'Mutlu Yıllar Arın Kaptan' yazıldı. Sağ alt köşede gördüğünüz sepetin içine de poşetlere çikolata konulup, korsan çıkartmalı bayraklar çubuklara asıldı, Arın'ın yaptığı küçük kağıt yelkenlerde (maalesef fotoğraflarda görünmemiş) eklenerek, partiden ayrılırken arkadaşlarına verilmek üzere minik hediye paketleri yapıldı. Gerçi partinin ortasında sepetimiz boşalmıştı :)


Bu arada tüm bu çıktıların kesimini de Arın'nın yaptığını söylemeden geçemeyeceğim.


 Tema Korsan olunca şişelenen içecek 'Deniz Suyu ' oldu...


Bir sandık bulunup içine maalesef altın sarısı jelatin bulamayınca, gümüş de değerli düşüncesinden yola çıkarak, yaprak çikolataları her Türk'ün evinde bulunan folyo kağıtlar ile sarıp temaya uygun bir görünüm yakalandı. Arın bahçede oynarken bulduğu en değerli taşı da sandığın içine yerleştirince görüntü tas tamam güzel oldu :)


Ardından gelen küçük korsanlarımıza göz maskesi yaptık. Gerçi ben yaparken ne kadar heyecanlansamsa çocukların çok ilgisini çekmedi. Sanırım çocuk psikolojisi üzerine katetmen gereken uzun bir yol var!

Sevgiler, Nazey

1 yorum:

  1. nazocum söylemeyi unutmuşum,göz bantları siz gittikten sonra çok popüler oldu.hepsi taktılar ve korsancılık oynadılar.amaç yerini buldu yani :))

    YanıtlaSil